Βρείτε μας στο Facebook Follow me
Greek English French German Italian

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, την ημέρα των Θεοφανείων έγινε η καθιερωμένη, κοπή της πίτας με τη συμμετοχή πλήθους μελών του Συλλόγου και την παρουσία των Εκκλησιαστικών και Δημοτικών Αρχών.

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Σαββάτο 17 Αυγούστου

Έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα αποχής ο Πολιτιστικός Σύλλογος συνδιοργάνωσε λαικοδημοτικό πρόγραμμα μετά χορδών και οργάνων στον γειτνιάζων υπαίθριο χώρο της Παραδοσιακής Ταβέρνας «Αργύρης».
Εφέτος, ο Σύλλογος κάλεσε επώνυμο συγκρότημα από την Πάτρα και συγκεκριμένα τους Α. Λαζανά, Χριστίνα Βασκαντήρα και Ειρήνη Αγγλοπούλου καθώς και 4μελή ορχήστρα.
Η προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε, αριθμητικά, κάθε προσδοκία ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της ευρύτερης γύρω κοινότητας. Μαζί μας ήταν και οι επίσημες αρχές του τόπου μας ενώ το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τη συνολική ευθύνη της οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης είχε ο Κώστας Γιωτόπουλος συνεπικουρούμενος από τον Σύλλογο.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 18 Αυγούστου

Πιστοί στο ραντεβού με τα παιδιά έτσι και φέτος ο Σύλλογος διοργάνωσε  αγώνες δρόμου ενώ μετά το πέρας απονεμήθηκαν κύπελλα στους διακριθέντες και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Κυριακή 18 Αυγούστου

Αμέσως μετά την απονομή των αγώνων δρόμου ακολούθησε στην Πλατεία Παπανδρέου παράσταση Καραγκιόζη καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους.

SWF file not found. Please check the path.

kep-logo       Diavgia

kedke-logo      perifereia